maanantai 6. helmikuuta 2012

Neiti MutaKäpälä misseilee

Teksti: Molly

Heissuliveissuli arvon lukijani.

Mamma pitänee lupauksensa ja otti itseään niskasta kiinni jotta minä saan kirjattua tärkeän uutiseni tänne.
On nimittäin pientä maalaistyttöä nyt riepoteltu ja salaman valoissa ollaan paistateltu sunnuntai. Mamma ja iskä nimittäin repäisi ja vei minut ihka oikeisiin missikisoihin!

No eihän meikä mimmillä ollut muuta mahdollisuutta, kuin loistaa siellä ihanan valloittavalla persoonallani.
Haastatteluissa en sentään halunnut maailman rauhaa vaan tyydyin ihan vain jos saisin suun täyteen nakkeja. Hyvä toive, koska se tapahtui heti kehässä missä minua kopeloitiin (tarkastettiin hampit, rintavarustus, takakulmat ja kuinka kauniisti osaan juosta.)
Ja hyvinhän se meni, meikä likka heilutti vain iloisesti häntäänsä ja sain KP:n (=kunniapalkinto) ja olin ROP (=rotunsaparas), ryhmäkilpailuissa pääsin vielä jatkoon, mutta en sitten enään sijoittunut siellä.

Mamman sanoin: "päivä oli todella mukava" ja olihan se musta tosi ylpeäkin, kun meitsi on vain niin ihku! Tapasin siellä myös mamman kaverin Viivin ja Lassin, päivä oli tosi mukava ja juttua riitti nelikolla. Meikä mimmi tapasi myös aivan ihanan Bonita-bulldogin, mammalla tais vähän tulla Bulldoggi kuumettakin tosta kivasta tytsästä :-)

alla vielä tuomarin Sanna Vakkilaisen arvostelu, otti rotukehän ja 2-ryhmän jossa pääsin jatkoonkin. Kiitos tuomarille mukavasta käsittelystä!

5.2.2012 Lohjan pentunäyttely:
"5kk, ikäisekseen tasapainoisesti kehittynyt sopivan voimakas rakenteinen neiti.
Kaunis tasapainoinen väri, erinomainen pigmentti, hyvä kallo-osa ja otsapenger.
Kuono-osa saa vielä täyttyä silmien alta, alapurenta. Tässä kehitysvaiheessa eturinta saisi olla jo parempi,
paremmin kulmautunut takaa kuin edestä, lyhyt pysty olkavarsi, erinomainen raajaluusto, lupaava rintakehä, hyvä hännän kiinnitys, liikkuu hieman keinuen edestä muuten hyvin, erinomainen käytös."

1 kommentti: