lauantai 4. elokuuta 2012

Kesän juhlia, neidiksi kasvamista ja permanentteja

Teksti: Annika.M & Molly
Kuvat: Annika.M

NEIDIKSI TULEMINEN JA KESÄJUHLAT

Pahuksen laiska kirjurini on jättänyt blogini tyystin unholaan, vaan tänään nappasin emäntää nenästä kiinni ja pistin akan seinää vasten.

Minä olen tätä nykyä neiti-ihmisiä, kun jätin lapsuuteni keväällä unholaan. Tämä aikuisen neidin saappaisiin astuminen ei ollut ihan helppo juttu minulle. Vanhat äijät roikkuivat pyllyssäni kiinni mansikka kastikkeen valuessa pyllystäni pitkin lattioita. Lisäksi pienet tissini kasvoivat ihan valtavan kokoisiksi ja mieliala vaihdoksistani sai tottakai kärsiä talon miehet. Mamma sanoi, että se kuuluu naiseksi kasvamisen oikeuksiin. Nyt tilanne on taas normalisoitunut, mutta kuulemma vain hetkeksi.

Kesäjuhlaa äippä ja iskä vei minut ja papparaisen viettämään iskän saareen meren rannalle.
Minä neiti sain vastuullisen homman kokko vahtina, mutta kuulemma vahti-vuoroni vähän lipsuivat rannalla, kun lähdin tutkimaan niin hyviä tuoksuja pitkin maita ja mantuja.
Sitä paitsi en ymmärrä minkä takia kokko pitää sijoittaa ihan veden viereen, eihän hienon neidin sovi tassujaan kastella.

Kuvia minusta kesä juhlilta:
Kokko apurit
Molly the rämäpää
Teppo & Molly

NÄYTTELY UUTISIA 2012

Kävin myös avaamassa neiti-ihmisenä ensimmäisen virallisen näyttelyni heinäkuun lopussa Bullmastiffit & Mastiffit ry:n erikoisnäyttelyssä.
Juoksin tyylikkäästi itseni junioriluokassa, tottakai voittoon. Lopulta olin VSP-juoniori komean kollin ollessa kerrassaan vain komeampi.

Kuva meikä neidistä kyseisistä kekkereistä:

Molly VSP-JUN

PENTU-UUTISIA

Meidän perheen gigolo herrasta on tullut kahden uuden pentueen ylppis iskä. Maailmaan on siis syntynyt uusia permanenttipäitä seuraavista yhdistelmistä:

Chic Black Magic Woman <3 Nutlee Ennis Del Mar
1 musta narttu
Sofi tyttönen (kuva Anne Willman)

&

Osmathus Allure Sensuelle <3 Nutlee Ennis Del Mar
 3 mustaa narttua

Julie ja pennut

Äippä on sanomattakin todella ylpeä uusista Luigin vauvoista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti